Zakaj izbrati klimatske naprave DUAL SPLIT?

 • Nov ekološki plin R-32
 • Visoko učinkovit DC dvojni invertorski kompresor
 • Zasnova izmenjevalnika: zasnovana za izboljšanje učinkovitosti
 • Elektronski ekspanzijski ventil
 • Enostavna namestitev
 • Nadzor Wi-Fi
 • Optimalen pretok zraka
 • Popolna zaščita: 4 filtri v 1

Dodatne informacije

Tehnologije MULTISPLIT zunanjih enot

Visoko učinkovit DC dvojni inverterski kompresor
Zasnova novega inverterskega kompresorja BLDC z dvojnim rotorjem zagotavlja boljše ravnotežje in zmanjšanje tresljajev. To pomeni najvišjo raven tišine in odlične zmogljivosti v smislu učinkovitosti in prihranka energije.

DC pogonska tehnologija s 180 ° sinusnim valovom
Sistem nenehno spremlja hladnost kompresorja in ustvarja najučinkovitejšo valovno obliko za ugotavljanje učinkovitih prihrankov porabe.

Nadzor krivulje

Gonilnik krivulje Hisense 

Kompresor z rubidijevim magnetom 

Zahvaljujoč večji kompresiji plinskih molekul kompresor z rubidijevim magnetom zagotavlja večjo  učinkovitost in manjšo absorpcijo

Elektronski ekspanzijski ventil 

Zunanja enota uporablja elektronski ekspanzijski ventil, ki uravnava in optimizira količino hladilnega  sredstva vseh notranjih enot, ki delujejo. 

Delovanje s širokim razponom napetosti 

Zunanja enota lahko deluje z napetostjo od 176V do 264V. Pri novih modelih uporaba tehnike samodejne  regulacije napetosti zagotavlja, da se zaščitna vrednost prilagaja v skladu z njo, pri čemer se delovna  frekvenca ohranja na optimalni vrednosti. 

Zasnova izmenjevalnika: zasnovana za izboljšanje učinkovitosti 

Enostavna namestitev 

Novi modeli Comfort so enostavni za namestitev zahvaljujoč novi zasnovi notranje enote in montažne  plošče. 

 1. Montažna plošča je opremljena z dvema rebroma, ki omogočata, da notranjo enoto odmaknete od stene,  da imate več uporabnega prostora med povezovanjem cevi 
 2. Ploščo, ki se nahaja na dnu notranje enote, je mogoče enostavno odstraniti, da zagotovite udoben  dostop do cevi 
 3. Izberete lahko stran za priključitev črpalke za odvod kondenzata glede na vaše potrebe namestitve

Nadzor Wi-Fi 

Klimatske naprave Hisense je mogoče udobno upravljati znotraj in zunaj doma z mobilno napravo in  povezavo Wi-Fi. HiSmart Life je aplikacija, ki je enostavna za uporabo z intuitivnim vmesnikom, ki vam  omogoča upravljanje klimatske naprave, kjer koli že ste. Aplikacija je na voljo za iOS in Android. Po prenosu aplikacije in seznanjanju klimatske naprave aplikacija omogoča upravljanje načinov delovanja,  temperature, hitrosti prezračevanja in pretoka zraka. V razdelku “Pametna funkcija” je možno nastaviti tudi  dnevne ali tedenske časovnike. 

Pametno upravljanje Wi-Fi 

Pametno glasovno upravljanje 

Nova aplikacija HiSmart Life je združljiva z Alexa in Google Assistantom: zahvaljujoč glasovni interakciji  lahko vklopite, izklopite, prilagodite temperaturo in nastavite želeni način delovanja (hlajenje ali ogrevanje). HiSmart Life najdete v spretnostih Alexa in v katalogu Googlovega pomočnika. 

Pametni glas 

Optimalen pretok zraka 

Nove klimatske naprave Hisense zagotavljajo idealen pretok zraka glede na način delovanja ali glede na  vrsto dejavnosti, ki jo izvajajo ljudje v prostoru. 

Možno je izbrati smer zračnega toka neposredno z daljinskega upravljalnika 

Univerzalna enota za mono in multi sisteme 

Univerzalne notranje enote lahko povežete z zunanjimi enotami Monosplit in Multisplit, da zagotovite  maksimalno vsestranskost namestitve

Sistemi 

Funkcije 

 • Zatemnilnik: s pritiskom na ta gumb na daljinskem upravljalniku se lučka zaslona na sprednji plošči  ugasne 
 • i FEEL: Senzor v daljinskem upravljalniku lahko zazna temperaturo okolice in te informacije posreduje  notranji enoti. Notranja enota deluje na podlagi zaznane temperature. Inteligentni nadzor temperature  zagotavlja udobnejše okolje in natančnejši nadzor temperature ter varčuje z energijo 
 • Poseben ponovni zagon pri 8 °C: poseben način ogrevanja pri 8 °C je zelo uporaben, zlasti za domove, ki  se nahajajo na območjih z nižjimi temperaturami (in drugi domovi). Pravzaprav se bo med vašo odsotnostjo  enota zagnala v načinu ogrevanja takoj, ko bo zaznana temperatura pod 8 °C, kar bo omogočilo, da vaši  prostori ne zmrznejo, in zmanjša raven vlažnosti v zraku. 

Popolna zaščita: 4 filtri v 1 

4 Filtri 

– Katehinski filter: odstranjuje vonjave in prah 

– HEPA filter: odstranjuje cvetni prah in prah 

– Srebrni ionski filter: sterilizira bakterije z delovanjem na lo 

– Aroma filter: sprosti prijeten vonj v prostor

Zasnova zunanjega izmenjevalnika je bila zasnovana tako, da poveča prenos toplote na način, da je  krogotok hladilnega sredstva učinkovitejši in prepreči nastanek ledenih blokov. Druga prednost je, da lahko  podpiramo povezave na dolge razdalje med zunanjo in notranjo enoto brez zmanjšanja hladilne  zmogljivosti.

O podjetju

Podjetje Stil – Line d.o.o. je svetovno priznano podjetje. Glavno gonilo podjetja so strokovnjaki za prodajo hladilnih naprav, tako na tujem kot domačem trgu. Podjetje posluje že 10 let in se ukvarja z hladilno tehniko in tehnologijo.

Kontaktirajte nas

Lahko nas kontaktirate s pomočjo kontaktnega obrazca. Dosegljivi smo tudi na spodnjih kontaktih:

E: info@invertek.si
T: 064 279 933

Če ne veste, kje bo montirana zunanja enota, tega polja ni potrebno izpolniti